Résztvevői vélemények

Legelső, 2013. novemberi “Párkapcsolati coach, házassági tanácsadó, „face to face” tréner” képzésünket így értékelték teljes egészében a résztvevők, elolvasásukhoz kattintson rá az alábbi képekre:

Későbbi, 2014. márciusi képzésünket így értékelték a résztvevők, elolvasásukhoz kattintson rá az alábbi képekre:

Kattintson az alábbi videóra, és nézze meg az alábbi hallgatói véleményt:

Érdekességként íme néhány további értékelés, amelyet a résztvevők írtak a képzésről:

Végezetül néhány visszajelzés az utóbbi néhány képzési csoport résztvevőitől. Köszönjük őket ezúton is, kedves Végzett Hallgatóink!  🙂

“A képzést nagyon szépen köszönöm. Hihetetlenül sokat tanultam belőle és nagyon élvezetem mind az öt napot. Bevallom, már nagyon várom, hogy tudatosan alkalmazhassam mindazt, amit tanultam tőled és általad. A szép valóban az, hogy nemcsak a párkapcsolatok dinamikájáról tanultam, hanem valóban önmagamról, és gazdagabb lettem számos felismeréssel. Mindezt köszönöm.”

“Nagyon sajnáltam vasárnap, hogy az az utolsó nap és nincs több fejtágítás 😀 annyira jól összeszedett és átlátható volt az egész! És annyira látszott rajtad, hogy érted a dolgod – egy perc nem volt, hogy unalmasnak éreztem volna – vagy fárasztónak (az más, hogy én álmos meg fáradt voltam XD) 😀 és az ilyen jó oktatóktól érdemes tanulni 😀 mert Te is azon voltál, hogy mi megértsünk és megtanuljunk tényleg mindent :D”

“Nagyon köszönöm a tételsort és a biztatást is. Már hiányzik a tanfolyam, sajnálom, hogy vége. Sokat kaptam, a saját dolgainkban is lényegesen tisztábban látok. Tanulok és már az irodám létrehozásán gondolkodok.”

“Kedves Ádám! Köszönöm a sok hasznos tanácsot és módszert, amit átadtál a képzésen.
Igazán élveztem a tananyagot és a stílust is. Élveztem a közvetlenséget és lazaságot.
Fel is tettem magamnak a kérdést, hogy vajon miket és miért is tanultam és csináltam az elmúlt 30 évben és miért nem érdekelt?”

“Nagyon szépen köszönök mindent. Számomra nagyon hasznos volt a tanfolyam. Remélem, hogy sikerül ebben a szakmában kiteljesednem és egy olyan dologba kezdhetek, ami nagyon érdekel és izgalommal tölt el. Külön köszönöm a közvetlenséged és, hogy olyan felszabadultak voltak az órák, amiket nem úgy éltünk meg mintha iskolapadban ültünk volna, hanem mintha egy nagy baráti beszélgetésen lettünk volna.”

“Nagyon jól éreztem magam az 5 nap alatt, örülök, hogy jelentkeztem! Kicsit tartottam tőle, hogy kóklerség lesz az egész, ezúton is megkövetlek! 🙂 Mindenkinek csak pozitívat tudtam mesélni a tréningről és nem csökkent a lelkesedésem, hogy ezzel foglalkozzam!”

“Nagyon köszönöm ezt a fantasztikus élményt. Köszönöm, hogy megismerhettelek, hogy megosztottad velünk a tudásodat, az élményeidet, a lelkedet. Csodállak érte, hogy képes vagy erre. Nagyon sok ember szeretne adni, de nem képes rá. Te igen! Bízom benne, hogy nekem is sikerül ezt elérnem egyszer. Tudom hosszú még az út, de már úton vagyok, és ez a legfontosabb. Büszke vagyok magamra, hogy végre el mertem indulni, és nagyon hálás vagyok neked, hogy segítettél ebben. Most úgy érzem magam mint egy nyerő automata. Eddig csak dobáltam a fejembe a kérdéseket, kerestem, kutattam a válaszokat, a megoldásokat de nem találtam őket. És most neked köszönhetően kitisztult a kép, helyére kerültek, vagy helyükre fognak kerülni a dolgok, mert te segítettél, hogy ez megtörténhessen. Nagyon hálás vagyok, és remélem én is tudtam neked adni valamit, vagy segíteni a munkádat.”

“Nagyon köszönöm, ahogyan tartod ezt a tréninget.
Az csak az egyik oldal, hogy szakmailag igényesen és roppant alaposan összeszedett, struktúrált az anyag. Nekem most ennél fontosabb a másik – váratlan – oldal, hogy emberileg is mennyire inspirál. Végtelen tiszteletet ébreszt bennem az őszinteséged, nyitottságod, ahogyan a saját személyes példáidat hozod. Számomra megdöbbentő, hogy milyen nagyvonalúan osztasz meg információkat. Nem választod a rövidebb, könnyebb megoldásokat, sokkal tágabb körben adsz tippeket, tudást, mint várható lenne. Az jön át, mennyire komolyan veszed, hogy minden lehetőt megadj a sikerhez. Ezt valószínűleg tényleg csak szeretettel lehet így csinálni. Nekem régi témám, hogy verseny helyett lehet-e együttműködést kialakítani, pl. piaci szereplők között – nem néztem soha utána, van-e ilyen irány, de meg fogom tenni. Ez is egyike a váratlan sok dolognak, amiben változást indukálsz bennem: nem állok meg azon a ponton, hogy „én ehhez nem értek”, hanem érdekes kihívás lett, hogy „hát majd megtanulom”. Köszönöm, és sikerélményeket, fejlődést, szeretetteli kapcsolatokat kívánok neked a továbbiakban!”

“Kedves Ádám és Csoporttársaim! Nehéz volt a mai napot a kötelezettségek szempontjából, tudatosan úgy végigvinnem, hogy közben folyamatosan TI jártatok a gondolataimban! Köszönöm Istennek, hogy Veletek megismertetett és általatok ennyi drágakövet szórt elém. Mielőtt még túl csöpögősre sikeredem, el kell mondanom, hogy nagyon várom a február 20-át. No, nem a vizsga miatt, (bocsánat Ádám) hanem azért, hogy megint együtt lehessünk és beszélgethessünk!!”

“Igaz ugyan, hogy a legvégén szerettem volna ezt megírni, de nem hiszem, hogy bármit befolyásolna, ha én mégis most kezdek hozzá. Először is szeretném megköszönni, hogy olyan tartalmas, érthető és izgalmas tanfolyamot tartottál nekünk, amiből, szerintem, mint magán ember és mint majdani coachok is rengeteget tanulhattunk! Ami, viszont, engem leginkább megfogott, és örömmel töltött el, hogy olyan önzetlenül, őszinte segítő szándékkal tetted mindezt. Szóval annak ellenére, mennyi mindent elértél már az életben, hány párnak segítettél, milyen közszerepléseken estél túl, mégis meg tudtad őrizni szerénységedet és segítő szándékodat! Büszke lehet Rád anyukád, apukád, hogy egy ilyen nagyszerű gyermeket hoztak e világra! Gondolom, hogy ezt te is tudod, de ezt a csapatból is mindenki így gondolja! Nagyon örülök, hogy találkoztam veled, megismerhettelek és maradj mindig ilyen! További kellemes hétvégét Neked és kedves Családodnak!”

“Ez a hétvége nagyon mély nyomokat hagyott bennem. Nem akarok nagy szavakat használni, de eddigi életem legértékesebb tanfolyama volt, pedig voltam egy páron. 🙂 Tudod, hogy kell hatással lenni az emberekre. (ez egy kis vállveregetés volt)További szép napot!”

“Őszinte elismerésem ezért a képzésért, sokféle képzés elvégzése után biztosan állíthatom, kiemelkedő, amit alkottál. Gyönyörűen öntöttél jól átlátható rendszerbe nehezen megfogható lelki dolgokat, és hálás vagyok érte, hogy ezt megosztottad velünk is. Köszönöm, hogy tanulhattam Tőled! A vizsgán találkozunk!”

“Hálás vagyok, hogy találkoztam veled és azokkal az információkkal, amit átadtál a csoportnak (és persze nekem is). Köszönöm a hitedet, az elveidet, azt az értékrendet, amit képviselsz! Kívánom, hogy egyre nagyobb elszántsággal és meggyőződéssel add tovább a tudást, mert én is úgy vélem, ez kincs, érték, vagyon. Áldás kísérje utadat :)”

“Nagyon jó és hasznos a tanfolyam, igazán örülök, hogy jelentkeztem és várom nagyon a többi képzést is. Nagyon jól csinálod, és külön dicséretre méltó az őszinteséged.”

“Szeretném megköszönni, azt a rengeteg tudást, amit átadtál nekünk! Nagyon jól érzem magam, és úgy érzem, amivel mindig is foglalkozni akartam, most végre megtaláltam. Nagyon jó előadó vagy, vicces, komoly, határozott, játékos. A legfárasztóbb pillanatokban is, szinte ittam minden szavadat és néha azon kaptam magam, hogy még pislogni is elfelejtettem, annyira figyeltem, pedig fáradt voltam és ez nagy szó! 🙂 Az iskolában valahogy sosem tudták lekötni a figyelmemet, nehéz volt figyelnem, de biztos az is számít, hogy mennyire érdekel az adott téma. Mindenesetre úgy is előadhattad volna, hogy ne legyen érdekes, de nem így volt. Szuper volt tényleg! 🙂 KÖSZÖNÖK MINDENT!!!!”

“Nagyon szépen köszönöm még egyszer ezt a fantasztikus néhány napot, igazából sajnálom, hogy befejeződött! Szívesen járnék még. 🙂 A csoport is olyan klasszul összejött a végére, most kezdtünk igazán belejönni! Na, de még jön a vizsga, és hátha tanulhatunk még egyéb okosságokat más képzéseiden! Addig is nagyon sok sikert, sok helyrehozott párkapcsolatú, boldogság felé tartó ügyfelet, de elsőnek nagyon boldog, szeretetteljes, áldott Karácsonyt kívánok neked és csodaszép családodnak! 🙂 Külön köszönet a küldött anyagokért és információkért!”

“Szeretném megköszönni a tanfolyamot, ami rendkívül széles körben kamatoztatható tudás és gyakorlati anyagot adott nekem. Gratulálni szeretnék Neked mindehhez a szép tudásanyaghoz, és megköszönni a lehetőséget, hogy átadtad nekem.”